Image
Ett byggföretag med tradition

Mek 4 Montage AB monterar tillhandahållet material efter, från sina kunders levererade, ritningar och handlingar. Vi ställer till förfogande sin personal samt all den personliga utrustning och verktyg som kan komma att behövas för varje enskilt objekt.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder och ett helhetsansvar i våra åtaganden. För oss är gott hantverkskunnande, pålitlighet, kvalitet och trygghet viktiga värdeord och vårt arbete skall vara kostnadseffektivt och resultera i enbart nöjda kunder.

Våra montörer genomgår kontinuerligt utbildningar och innehar nödvändiga licenser, certifikat och bevis, så som heta arbeten, mobila arbetsplattformar, lastmaskiner. Vi genomgår även lokala säkerhetsutbildningar som kunden kräver inom deras verksamhet.

Att välja Mek 4 Montage AB innebär kvalitet, trygghet, engagemang och välgjort arbete från start till sista skruv!

ALLT INOM BYGG

Nära dialog med kunden

Vi är ett personligt företag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” firman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.
Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler. Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!
INFO BOX

Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Mek4Montage AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Nöjd Kund Garanti

Säkerställande av kvalitet genom hela byggprocessen är A och O i ett byggprojekt. Vi lägger väldigt stor fokus på att lyssna på kundens behov samt löpande informera kunden om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt med kunden. Självklart håller vi den tid och prisnivå som vi har kommit överens om!

VÅRA SENASTE PROJEKT